Home » businesscenter » Деловен простор во склоп на комплексот Cevahir Sky City

Деловен простор во склоп на комплексот Cevahir Sky City

Овој престижен канцелариски простор нуди импресивна површина од 6.000 квадратни метри за изнајмување. Пристап до многу удобности, вклучително и паркинг во подземна гаража.

Можност да го приспособите просторот за да ги задоволите уникатните потреби на вашиот бизнис.

Контактирајте нè за да закажете состанок или тура на просторот и самите да се уверите што го прави овој деловен простор навистина исклучителен.

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Наши Клиенти