Home » businesscenter » Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација

Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација

Со вкупна површина од 3.200 квадратни метри достапна за изнајмување, овој извонреден простор сигурно ќе ги задоволи сите ваши комерцијални потреби.

Паркирањето никогаш нема да биде проблем бидејќи обезбедува доволно паркинг места. Обезбедувањето на централизиран HVAC систем обезбедува оптимален комфор во текот на целата година.

Контактирајте не денес за да организираме посета и од прва рака да се уверите на огромните можности што ги нуди овој простор.

Не можете да го најдете тоа што го барате?

Наши Клиенти