1301

Property ID: 1301

Property Description

Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон, канцелариски простор, малопродажен и дистрибутивен центар, малопродажба и дистрибуција, складирање и продажба итн. Објектот бруто изграден простор е 970м2 со следните капацитети:
258м2 – сутерен, 258м2 – високо приземје, 274м2 – прв кат, 180м2 – втор спрат. Флексибилен отворен канцелариски концепт, санитарии, М / Ж тоалети, карго товарен и патнички лифт. Греење и ладење со висококвалитетен и ефикасен Toshiba систем за ладење и вентилаторски комори. Модерна стаклена и алуминиумска фасада со висок коефициент на топлинска и звучна изолација.
Одлична локација на многу прометно место.

Location

Кисела Вода

Size

970m2

Price

5.00 EUR / m2