1302

Property ID: 1302

Property Description

Ексклузивна локација на прометно место во Скопје со отворен простор од 220 м2. Воедно Зградата има CCTV и 24/7 часовна безбедност. Паркинг просторот е одделен со рампа со далечинско управување пред зградата.

Location

Карпош

Size

220 m2

Price

12.00 EUR / m2