1304

Property ID: 1304

Property Description

Деловна зона во центар на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за отворен, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Вертикална комуникација со скалишен простор. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Location

Општина Центар

Size

300 m2

Price

9.00 EUR / m2