1305

Property ID: 1305

Property Description

Деловна зона во општина Карпош на 5 минути возење од центар. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за отворен или канцелариски тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем. Модерна фасада, спуштен плафон, поплочен под, 24чассовен видео надзор и аларм и подземна гаража. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Location

Карпош

Size

150 m2

Price

10.00 EUR / m2