1306

Property ID: 1306

Property Description

Деловна зона во центар на Скопје на 3 минути возење од плоштад Македонија. Прилагодлив простор за отворен, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем и модерна термоизолациска фасада. Спуштен плафон, ламинатен под, чајна кујна, одделни тоалети, дизел генератор. 24 часовен видео надзор и аларм, рецепција и лоби. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Location

Општина Центар

Size

600 m2

Price

10.00 EUR / m2