1307

Property ID: 1307

Property Description

Деловна зграда во Центар на 5 минути возење од плоштад Македонија. Функционален простор за отворен, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем. Модерна термоизолациска фасада, енергетско ефикасни прозори. Подигнат под, ЛЕД осветлување, дизел генератор, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, рецепција и обезбедување. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта. Фитнес сала, спа центар, детско игралиште.

Location

Општина Центар

Size

200 m2 - 2.000 m2

Price

11.00 EUR / m2