1308

Property ID: 1308

Property Description

Деловна зграда во центар на 5 минути од плоштад Македонија. Функционален простор за отворен, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен четири цевен (HVAC) систем. Модерна фасада, енергетско ефикасни прозори. Подигнат под, ЛЕД осветлување, дизел генератор, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, рецепција и обезбедување. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор и лифтови.

Location

Општина Центар

Size

300 m2 - 800 m2

Price

13.00 EUR / m2