1312

Property ID: 1312

Property Description

Лоциран во центарот на Скопје на прометна деловна локација. Комбинација од отворен и канцелариски простор со можност за преградување. Место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалет, комплетна Lan и електрична мрежа. Греење и ладење со инвертер сплит систем со можност за градско парно. Паркинг простор во непосредна близина.

Location

Општина Центар

Size

345 m2

Price

8.00 EUR / m2