1313

Property ID: 1313

Property Description

Ексклузивна локација во градскиот центар на плоштад Македонија. Деловен центар со сопствено осигурување, рецепција и лоби. Можност за комбинирана организација на отворен или канцелариски тип на работа, место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалет. Греење и ладење на фен-централен фен-коилер систем. Сопствен паркинг простор со доста паркинг во близина. Сите тековни сметки се пресметани во цената за закуп по м2.

Location

Општина Центар

Size

230 m2 - 500 m2

Price

15.00 EUR / m2