1314

Property ID: 1314

Property Description

Лоциран во центарот на градот на главниот булевар Партизански одреди само 2 минути пешачење од градскиот плоштад.
Канцеларискиот простор е 206m2, со 8 канцеларии, посебен машки и женски тоалет и мала чајна кујна, со флексибилност на канцеларии по потреба на клиентот за отворен канцелариски простор.

Location

Општина Центар

Size

206 m2

Price

7.00 EUR / m2