1315

Property ID: 1315

Property Description

Канцелариски простор во деловна зграда на одлична локација во центарот на градот. Канцелариски концепт со вкупна големина од 128м2 со квалитетни со стаклени прегради и канцелариски тепих, посебен машки и женски тоалет, видео надзор, обезбедување 24/7 часа и две сопствени паркинг места.

Location

Општина Центар

Size

128 m2

Price

10.00 EUR / m2