1316

Property ID: 1316

Property Description

Локација во срцето на градот во рамки на модерна деловна зграда со повеќе опции за изнајмување на квадратура од 120m2 / 300m2 / 650m2. Модерен објект со комбинација на отворен канцелариски простор со флексибилна концептуализација. фен којлер систем за греење и ладење, голем прилив на природна светлина, безбедност 24/7, камери, посебен машки и женски тоалет, сервер соба и опремена кујна.

Location

Општина Центар

Size

120 m2 - 650 m2

Price

11.00 EUR / m2