Home » properties » Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон

Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон

ID број: 1301
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1301
 • Големина
  970m²
 • Локација
  Кисела Вода
 • Цена
  5€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон, канцелариски простор, малопродажен и дистрибутивен центар, малопродажба и дистрибуција, складирање и продажба итн. Објектот бруто изграден простор е 970м2 со следните капацитети:
258м2 – сутерен, 258м2 – високо приземје, 274м2 – прв кат, 180м2 – втор спрат. Флексибилен отворен канцелариски концепт, санитарии, М / Ж тоалети, карго товарен и патнички лифт. Греење и ладење со висококвалитетен и ефикасен Toshiba систем за ладење и вентилаторски комори. Модерна стаклена и алуминиумска фасада со висок коефициент на топлинска и звучна изолација.
Одлична локација на многу прометно место.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1301

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти