Home » properties » Деловен објект во центарот на градот со 3 слободни спрата

Деловен објект во центарот на градот со 3 слободни спрата

ID број: 1319
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1319
 • Големина
  300m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловен објект во центарот на градот со 3 слободни спратови на највисоките нивоа (6-ти, 7-ми, 8-ми) достапни за изнајмување и прекрасна тераса на покривот. Секој посебен спрат има 300м2 површина за изнајмување. Лоби, рецепција, обезбедување, 24/7 CCTV, персонализиран лифт, тавански фен-којлер систем за греење / ладење, суспендиран таван, плочки / ламинат, кујна, серверска просторија, M / Ж тоалети. Флексибилна комбинација на концепти за отворен и канцелариски простор за работа. Одлични конекции на сите автобуски линии во близина

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1319

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти