Home » properties » Деловен простор во деловниот круг на Скопје

Деловен простор во деловниот круг на Скопје

ID број: 1310
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1310
 • Големина
  280m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  9€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловен простор во деловниот круг на Скопје на прометна локација. Флексибилни отворен и канцелариски услови за работа. Греење и ладење на инвертер сплит систем и можност за централно парно греење. Посебен сопствен влез со лоби и место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалети, доста паркинг простор во близина.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1310

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти