Home » properties » Целосно опремен деловен простор во населба Ченто

Целосно опремен деловен простор во населба Ченто

ID број: 1332
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1332
 • Големина
  128m²
 • Локација
  Ченто
 • Цена
  5€ / m²

Карактеристики

 • Целосно опремен простор
 • Одлична локација
 • Паркинг простор
 • Видео надзор
 • Отворен простор

Опис на објектот

Целосно опремен деловен простор на одлична локација во населба Ченто. Просторот е отворен со 3,5м висина, поседува паркинг простор со видео надзор.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1332

  Локација на објектот

  Јужно моравска бригада бр.28А
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти