Home » properties » Деловен простор на две нивоа во близина на City Mall

Деловен простор на две нивоа во близина на City Mall

ID број: 1362
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1362
 • Големина
  455m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  7.5€ / m²

Карактеристики

 • Голем отворен простор
 • Обезбеден паркинг простор
 • Тоалети
 • Кујна
 • Конференциска сала
 • Две помали канцеларии
 • Одлична локација
 • Сервер соба

Опис на објектот

Деловен простор од 455м2 на две нивоа во близина на City Mall. Голем Open space простор кој овозможува подобра комуникација и координација помеѓу вработените со конференциска сала, и две помали канцеларии.

Просторот поседува кујна со поголем простор за седење како и машки и женски тоалети, сервер соба и достапен паркинг простор пред зградата. Идеален за компании кои работат во ИТ секторот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1362

  Локација на објектот

  Карпош
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти