Home » properties » Деловен простор во склоп на East Gate Mall

Деловен простор во склоп на East Gate Mall

ID број: 1355
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1355
 • Големина
  500m² - 3000m²
 • Локација
  Автокоманда
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Одлична локација
 • VRV централен систем за греење и ладење на секој кат
 • Паркинг места во подземна гаража
 • Просторот може да се прилагоди според потребите на клиентот

Опис на објектот

Деловен простор во склоп на East Gate Mall. Површина на еден кат изнесува 1.500 м2. Греење и ладење е регулирано со VRV централен систем на секој кат. Достапни паркинг места во подземна гаража. Просторот ќе биде прилагоден според потребите на закупецот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1355

  Локација на објектот

  Shopping center „East Gate“ Skopje
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти