Home » properties » Деловен простор во центар, на плоштадот Македонија

Деловен простор во центар, на плоштадот Македонија

ID број: 1333
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1333
 • Големина
  600m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  По договор

Карактеристики

 • Отворен простор
 • Можност за преградување
 • 4 тоалети
 • Сервер соба
 • Чајна кујна
 • Лифт
 • 2 влеза
 • Голема приватна тераса

Опис на објектот

Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација во центар и супер поглед кон плоштад Македонија. Просторот може да биде во функционалност како open space’ или делумно да се преградува во зависност од потребите на закупецот. Деловниот простор располага со: 4 тоалети, сервер соба, чајна кујна, остава, лифт, 2 влеза, голема приватна тераса и многу други поволности

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1333

  Локација на објектот

  Димитрија Поп-Георгиев Беровски, Кеј 13-ти Ноември
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти