Home » properties » Деловен простор во бизнис зграда во строгиот центар на градот

Деловен простор во бизнис зграда во строгиот центар на градот

ID број: 1358
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1358
 • Големина
  200m² - 2000m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Обезбеден паркинг
 • HVAC централен систем за греење и ладење

Опис на објектот

Деловен простор во бизнис зграда во строгиот центар на градот. Вкупна површина за изнајмување 2.000м2. Површина на еден кат изнесуава 1.000 м2. Обезбеден паркинг, греење ладење на принцип HVAC централен систем.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1358

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти