Home » properties » Деловна зграда во центар на 5 минути од плоштад Македонија

Деловна зграда во центар на 5 минути од плоштад Македонија

ID број: 1308
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1308
 • Големина
  300m² - 800m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  13€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловна зграда во центар на 5 минути од плоштад Македонија. Функционален простор за отворен, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен четири цевен (HVAC) систем. Модерна фасада, енергетско ефикасни прозори. Подигнат под, ЛЕД осветлување, дизел генератор, чајна кујна, одделни тоалети, 24 часовен видео надзор и аларм, контрола на пристап, рецепција и обезбедување. Засебен влез, вертикална комуникација со скалишен простор и лифтови.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1308

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти