Home » properties » Деловна зграда во близина на центарот на Скопје

Деловна зграда во близина на центарот на Скопје

ID број: 1309
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1309
 • Големина
  360m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловен простор во близина на центарот на Скопје. Комбинација од отворен и канцелариски концепт со флексибилни можности за уредување. Греење и ладење на сопствен економичен фен-коилер систем. Стаклени прегради, подигнат под, сервер соба, чајна кујна, м/ж тоалет, место за рецепција. Вертикална комуникација со лифт и скалишно јадро. Подземен паркинг, голем паркинг плац и одлични врски со јавен превоз.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1309

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти