Home » properties » Деловна зона во центар во близина на плоштад Македонија

Деловна зона во центар во близина на плоштад Македонија

ID број: 1304
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1304
 • Големина
  300m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  9€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловна зона во центар на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за отворен, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Вертикална комуникација со скалишен простор. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1304

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти