Home » properties » Деловна зона во срцето на Скопје во близина на плоштад Македонија

Деловна зона во срцето на Скопје во близина на плоштад Македонија

ID број:
Овој објект

Преглед

  • ID број
  • Големина
  • Локација
  • Цена

Карактеристики

Опис на објектот

Деловна зона во срцето на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружен со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за океански, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, спуштен плафон, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Нова демит фасада со висок термоизолационен коефициент. Вертикална комуникација со скалишен простор и два модерни лифта. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект:

    Локација на објектот

    Не можете да го најдете тоа што го барате?

    Наши Клиенти