Home » properties » Ексклузивен деловен простор на одлична локација во Центар

Ексклузивен деловен простор на одлична локација во Центар

ID број: 1350
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1350
 • Големина
  213m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  По договор

Карактеристики

 • Голем отворен простор
 • Може да се прилагоди според потребите на клиентот
 • Одлична локација

Опис на објектот

Ексклузивен деловен простор на одлична локација во Центар. Голем open space простор кој може да се прилагоди според потребите на закупецот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1350

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти