Home » properties » Ексклузивен канцелариски простор со одлична локација

Ексклузивен канцелариски простор со одлична локација

ID број: 1325
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1325
 • Големина
  1300m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  12€/m²

Карактеристики

 • Модерен шарен дизајн на ентериер
 • Напреден HVAC систем
 • Одделна серверска соба
 • Целосен систем за контрола на пристап со мониторинг
 • Комплетен систем за видео надзор кој ги следи сите надворешни и внатрешни простори.
 • Алармен систем со контроли за секој кат и секоја просторија
 • Генератор кој работи целосно независно од мрежата
 • Лифт од -1 ниво до врвот на зградата

Опис на објектот

Ексклузивен канцелариски простор со одлична локација, поголемиот дел е отворен простор, 4 големи канцелариски соби, посебни соби за финансии, сметководство, човечки ресурси, relax room итн… Комплетно опремен со најквалитетен канцелариски мебел.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1325

  Локација на објектот

  Skupi 3 No. 74 Skopje MK, 1000
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти