Home » properties » Екслузивна локација во центар на плоштад Македонија

Екслузивна локација во центар на плоштад Македонија

ID број: 1313
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1313
 • Големина
  230m² - 500m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  15€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Ексклузивна локација во градскиот центар на плоштад Македонија. Деловен центар со сопствено осигурување, рецепција и лоби. Можност за комбинирана организација на отворен или канцелариски тип на работа, место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалет. Греење и ладење на фен-централен фен-коилер систем. Сопствен паркинг простор со доста паркинг во близина. Сите тековни сметки се пресметани во цената за закуп по м2.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1313

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти