Home » properties » Ексклузивна локација на прометно место во Скопје

Ексклузивна локација на прометно место во Скопје

ID број: 1302
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1302
 • Големина
  220m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  12€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Ексклузивна локација на прометно место во Скопје со отворен простор од 220 м2. Воедно Зградата има CCTV и 24/7 часовна безбедност. Паркинг просторот е одделен со рампа со далечинско управување пред зградата.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1302

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти