Home » properties » Индустриски објект во Визбегово

Индустриски објект во Визбегово

ID број: 1328
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1328
 • Големина
  3000m²
 • Локација
  Визбегово
 • Цена
  По договор

Карактеристики

Опис на објектот

Индустриски објект во Визбегово кој се наоѓа на главниот пат, обезбеден приватен паркинг со портирница за повеќе возила, кружно движење околу објектот, трафостаница.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1328

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти