Home » properties » Kанцелариски простор на одлична локација во центар

Kанцелариски простор на одлична локација во центар

ID број: 1323
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1323
 • Големина
  1400m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  По договор

Карактеристики

 • Сопствен паркинг простор
 • Mожност за модуларно преградување со ефикасно греење и ладење
 • Индустриски стил
 • Одлична локација
 • Mожност за проширување

Опис на објектот

Се издава канцелариски простор на одлична локација во близина на градскиот центар. Просторот располага со површина од 1,400 м2 со можност за проширување. Уреден во индустриски стил, можност за модуларно преградување со ефикасно греење и ладење. Голем сопствен паркинг простор.
За повеќе информации: 072/244-400

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1323

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти