Home » properties » Канцелариски простор (во изградба)

Канцелариски простор (во изградба)

ID број: 1326
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1326
 • Големина
  950m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  8.3€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Канцелариски простор на одлична локација во Карпош, обезбеден приватен паркинг за повеќе возила, поделен на 3 нивоа, греење и ладење со сопствен инвертер систем

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1326

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти