Home » properties » Канцелариски простор во деловна зграда Дувет – во Центар

Канцелариски простор во деловна зграда Дувет – во Центар

ID број: 1329
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1329
 • Големина
  300m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  15€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Канцелариски простор во деловна зграда во Центар на бул. Партизански Одреди, обезбеден приватен паркинг за неколку возила во подземна гаража, тераса, греење и ладење со вграден инвертер систем

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1329

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти