Home » properties » Канцелариски простор во Центар на бул. Партизански Одреди

Канцелариски простор во Центар на бул. Партизански Одреди

ID број: 1327
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1327
 • Големина
  570m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  По договор

Карактеристики

 • Приватен паркинг
 • Подземна гаража
 • Греење и Ладење со фенкојлер систем

Опис на објектот

Канцелариски простор во Центар на бул. Партизански Одреди, обезбеден приватен паркинг за неколку возила во подземна гаража, греење и ладење со фенкојлер систем

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1327

  Локација на објектот

  Партизанска 42 1000, Shkupi 1000, Северна Македонија
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти