Home » properties » Канцелариски простор во деловна зграда на одлична локација

Канцелариски простор во деловна зграда на одлична локација

ID број: 1315
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1315
 • Големина
  128m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Канцелариски простор во деловна зграда на одлична локација во центарот на градот. Канцелариски концепт со вкупна големина од 128м2 со квалитетни со стаклени прегради и канцелариски тепих, посебен машки и женски тоалет, видео надзор, обезбедување 24/7 часа и две сопствени паркинг места.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1315

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти