Home » properties » Канцелариски простор во центарот на градот

Канцелариски простор во центарот на градот

ID број: 1324
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1324
 • Големина
  300m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  12€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Се издава канцелариски простор во бизнис зграда на одлична локација во центарот на градот. Канцеларијата е со површина од 300м2 со прекрасно модернистичко уредување.

Зградата има свое лоби, рецепција, обезбедување 24/7, видео надзор и персонализиран лифт. Флексибилна комбинација од отворен тип на кацелариско работење, куња, М/Ж тоалети, еко систем за ладење и греење и голема количина на дневна светлина за одлична работна атмосфера. Неколку паркинг места во подземна гаража.

За повеќе информации контактирајте не на: 072 271 251

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1324

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти