Home » properties » Канцелариски простор во строгиот центар на градот

Канцелариски простор во строгиот центар на градот

ID број: 1330
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1330
 • Големина
  3000m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  По договор

Карактеристики

 • Флексибилен простор
 • Строг центар на градот
 • Деловна зграда

Опис на објектот

Канцелариски простор во деловна зграда во строгиот центар на градот, просторот е флексибилен и може да биде соодветно прилагоден според потребите на закупувачот

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1330

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти