Home » properties » Kанцелариски простор во деловна зграда

Kанцелариски простор во деловна зграда

ID број: 1322
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1322
 • Големина
  550m²
 • Локација
  Градски парк
 • Цена
  По договор

Карактеристики

Опис на објектот

Одличен канцелариски простор во деловна зграда лоцирана во градскиот парк со големина од 550м2 Флексибилна организација за концепти на отворен / канцелариски простор HVAC систем (греење-вентилација-климатизација) 24/7 безбедност и видео надзор Систем за управување со згради, индустриски таван, контрола на пристап, противпожарен систем Зеленило околу канцеларијата 2 влеза, по еден од секоја страна

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1322

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти