Home » properties » Канцелариски простор во Карпош во близина на центарот

Канцелариски простор во Карпош во близина на центарот

ID број: 1311
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1311
 • Големина
  170m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  7€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловен простор во близина на центарот на Скопје. Канцелариски простор со флексибилност за отворен или канцелариски тип на работа, м/ж тоалет, чајна кујна.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1311

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти