Home » properties » Канцелариски деловен простор за издавање во центар

Канцелариски деловен простор за издавање во центар

ID број: 1320
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1320
 • Големина
  275m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  По договор

Карактеристики

Опис на објектот

Канцелариски деловен простор за издавање на одлична локација во центар на Скопје на тивка и мирна локација со површина од 275м2 корисен простор, неодамна реновиран. Канцеларииите содржат отворен простор, три пространи канцеларии, чајна кујна со просторија за појадок, сервер сала, М/Ж тоелети, складишен простор, остава и сопствен комерцијален влез. Инсталиран инвертер сплит систем за греење и ладење. Во непосредна близина на сите централно лоцирани институци, амбсади, банки, фирми и компании, како и ресторани, кафулиња, супермаркети, места за брза храна и јавни паркинг зони.
За повеќе информации: 072 244 400

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1320

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти