Home » properties » Деловна зона во Карпош на неколку минути до центар

Деловна зона во Карпош на неколку минути до центар

ID број: 1305
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1305
 • Големина
  150m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловна зона во општина Карпош на 5 минути возење од центар. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за отворен или канцелариски тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем. Модерна фасада, спуштен плафон, поплочен под, 24чассовен видео надзор и аларм и подземна гаража. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1305

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти