Home » properties » Комерцијален објект во Општина Аеродром.

Комерцијален објект во Општина Аеродром.

ID број: 1321
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1321
 • Големина
  800m²
 • Локација
  Аеродром
 • Цена
  6€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Комерцијален објект во Општина Аеродром. Зградата има сопствено лоби, рецепција, обезбедување, 24/7 видео надзор, сопствен персонализиран лифт. Канцелариските
простории се покриени со плочки / ламиниран под / тепих, одлична кујна, просторија за сервер, M / Ж тоалети. Флексибилна опција на концепти за отворен и канцелариски тип на
простор. Широки прозорци и многу дневна светлина. Одлични градски конекции и бесплатен паркинг

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1321

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти