Home » properties » Комерцијална зграда погодна за канцелариии

Комерцијална зграда погодна за канцелариии

ID број: 1317
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1317
 • Големина
  2540m²
 • Локација
  Кисела Вода
 • Цена
  3.5€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Комерцијална зграда погодна за канцелариии, магацин, индустриски простор, лесно прилагодлива за различни концепти и цели. Нов објект со квадратури од: подрум 700m2, приземје од 960м2 и првиот кат 880м2 вклучуваќи нови опремени канцелариски простории од 350м2. Одделен комерцијален и индустриски влез и сопствен паркинг во склоп објектот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1317

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти