Home » properties » Локација во срцето на градот во рамки на модерна деловна зграда

Локација во срцето на градот во рамки на модерна деловна зграда

ID број: 1316
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1316
 • Големина
  120m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  11€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Локација во срцето на градот во рамки на модерна деловна зграда со повеќе опции за изнајмување на квадратура од 120m2 / 300m2 / 650m2. Модерен објект со комбинација на отворен канцелариски простор со флексибилна концептуализација. фен којлер систем за греење и ладење, голем прилив на природна светлина, безбедност 24/7, камери, посебен машки и женски тоалет, сервер соба и опремена кујна.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1316

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти