Home » properties » Опремен деловен простор на мирна локација во Карпош

Опремен деловен простор на мирна локација во Карпош

ID број: 1331
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1331
 • Големина
  420m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  5€ / m²

Карактеристики

 • Мирна локација
 • Отворен простор
 • Можност за преградување

Опис на објектот

Опремен деловен простор на мирна локација во Карпош. Просторот е отворен со можост за преградување во зависност од потребите на закупецот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1331

  Локација на објектот

  Д. ЃАКОНОВСКИ ШПАТО, Скопје
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти