Home » properties » Опремен канцелариски простор на мирна локација во Карпош.

Опремен канцелариски простор на мирна локација во Карпош.

ID број: 1331
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1331
 • Големина
  380m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Опремен канцелариски простор на мирна локација во Карпош. Два спратови со отворен канцелариски простор од 140 м2 и еден спрат поделен во повеќе канцеларии за состаноци. Целосно опремен со компјутерска мрежа, тоалет и кујна на секој спрат. Реновиран и спремен за употреба веднаш

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1331

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти