Home » properties » Прилагодлив канцелариски простор во центарот на Скопје

Прилагодлив канцелариски простор во центарот на Скопје

ID број: 1306
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1306
 • Големина
  600m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Деловна зона во центар на Скопје на 3 минути возење од плоштад Македонија. Прилагодлив простор за отворен, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем и модерна термоизолациска фасада. Спуштен плафон, ламинатен под, чајна кујна, одделни тоалети, дизел генератор. 24 часовен видео надзор и аларм, рецепција и лоби. Вертикална комуникација со скалишен простор и два лифта.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1306

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти