Home » properties » Прометна деловна локација во центар на Скопје

Прометна деловна локација во центар на Скопје

ID број: 1312
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1312
 • Големина
  345m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  8€ / m²

Карактеристики

Опис на објектот

Лоциран во центарот на Скопје на прометна деловна локација. Комбинација од отворен и канцелариски простор со можност за преградување. Место за рецепција, чајна кујна, м/ж тоалет, комплетна Lan и електрична мрежа. Греење и ладење со инвертер сплит систем со можност за градско парно. Паркинг простор во непосредна близина.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1312

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти