Home » properties » Бизнис центар на одлична локација во Центар

Бизнис центар на одлична локација во Центар

ID број: 1351
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1351
 • Големина
  500m² - 10000m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Може да се прилагоди според потребите на клиентот

Опис на објектот

Бизнис центар на одлична локација во Центар. Просторот може да се прилагоди според потребите на закупецот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1351

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти